Terug
Ga mee op De Andere Vakantie

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt al 15 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe trajecten in verschillende rollen: wij doen onderzoek naar verbetermogelijkheden, voeren het verandermanagement om doelen te realiseren, adviseren over innovatie in de publieke sector, en wij coachen en begeleiden leidinggevenden en teams met bijzondere aandacht voor participatie van medewerkers.

Ron van Es

Ron van Es is psychosyntheticus en oprichter van School for Purpose Leadership. Daarbinnen organiseert hij o.a. De Andere Vakantie. Hij is ook auteur van verschillende boeken en heeft een achtergrond als filmmaker bij de publieke omroep waar hij programma’s maakte over cultuur, samenleving en zingeving.

|
Plein 8c, Den Haag

Ga mee op De Andere Vakantie

Heb je behoefte om even stil te staan bij je persoonlijke ontwikkeling? Om op zoek te gaan naar wat jou drijft? Om met een ander perspectief het nieuwe seizoen in te gaan? Ga dan mee op De Andere Vakantie, van 10-14 augustus in Den Haag, onder leiding van Ron van Es en Huub Brinkhof.

Deze week staat in het teken van persoonlijk leiderschap. Ron van Es en Huub Brinkhof zetten je met hun vragen en opdrachten aan het denken én aan het werk. Waar sta je, wat heeft de afgelopen periode met je gedaan, wat houdt je bezig? Wat raakt je, welk licht heb je de afgelopen tijd gezien en waar zie je mogelijkheden, of juist niet? Waar kom je vandaan en waar wil je naartoe? En als je straks weer aan het werk gaat, wat wordt dan je koers en perspectief? Middels coachende begeleiding, verschillende werkvormen en uitwisseling met andere deelnemers ga je op zoek naar het antwoord op deze vragen.

En wat is er dan zo anders aan De Andere Vakantie? Bij een gewone vakantie kom je altijd weer terug in je eigen huis en je vertrouwde omgeving. Bij De Andere Vakantie weet je van tevoren nog niet wat je te wachten staan, maar wel dat het leven waar je naar terugkeert daadwerkelijk veranderd zal zijn.

Programma
De week start op maandag 10 augustus en we sluiten af op vrijdag 14 augustus. Je werkt 5 ochtenden en 2 middagen op de locatie in Den Haag, maar slaapt en werkt verder thuis. Er is echter ook de mogelijkheid (met korting) gebruik te maken van een hotel in Den Haag.

Elke ochtend beginnen we om 09.30 met goede koffie en inchecken. Daarna gaan we als groep de diepte in. We eindigen met een heerlijk (vega)lunch en je gaat in de middag zelf aan de slag. Behalve de dinsdag en de vrijdagmiddag. Dan is er een speciaal programma (zoveel mogelijk buiten).

Praktische informatie
De locatie voor deze vakantieweek is de vergaderruimte van Haagse Beek, hartje centrum, met uitzicht op het Plein en het Binnenhof.

De kosten voor deze week bedragen €475,- (excl. BTW) en er zijn maximaal 8 plekken beschikbaar. Geef je dus snel op als je erbij wilt zijn!

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.