Laat je geest scherpen door Jaap Peters

Vanaf de start van onze webinarreeks werken wij samen met Jaap Peters (organisatieactivist en auteur). Hij greep de coronatijd aan voor een moment van reflectie en bezinning. In zijn webinars schetst hij, vanuit de kansen die deze tijd biedt, een perspectief op hoe de toekomst van organiseren eruit zou kunnen zien.

Laat je geest scherpen door Jaap Peters
Nieuws
|

Vanaf de start van onze webinars, organiseerde Jaap Peters wekelijks een webinar. Hij gebruikte de webinars om zijn geest te scherpen in een tijd van explosieve verandering. Een periode waarin voor heel Nederland zichtbaar werd dat niet de bestuurders van organisaties, maar de professionals en vakmensen vooraan staan en het stuur in handen hebben. Daar, op de werkvloer, gebeurt het.

In een tijd waarin door de coronamaatregelen zijn lezingen en veel andere activiteiten in één keer on hold werden gezet, nam Jaap Peters steeds dagen de tijd om zijn wekelijkse webinar voor te bereiden. Ook schoof hij iedere week aan bij het webinar-café op vrijdag waarin we met gastsprekers terugblikten op de webinars van de afgelopen week.

Bekijk de webinars van Jaap Peters terug en zie de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt. De thema's variëren van de menselijke maat tot schaamte bij professionals tot een reflectie op neorijnlands denken.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.