Webinars over innovatie

Deze tijd biedt bij uitstek een moment van reflectie - dat wat we niet meer dan normaal vonden, wordt ineens ter discussie gesteld. Daarmee komt er ruimte voor nieuwe werkwijzen. Verschillende van onze webinars stonden in het teken van innovatie, binnen de overheid, het onderwijs, de energiesector, de zorg en de economie.

Webinars over innovatie
Nieuws
|

De crisis waar we ons in bevinden, dwingt ons om kritisch naar onszelf te kijken. Naar ons economische systeem en onze energiehuishouding bijvoorbeeld. Hoe richten we deze systemen zo in dat ze duurzamer zijn? Hoe komen we tot een betekeniseconomie? Een economie waar sociaal kapitaal het 'betaalmiddel' is? Deze crisis vraagt ook om reflectie op de manier waarop we georganiseerd zijn, op hoe we naar de toekomst kijken en op de rol van de overheid daarin. Wat kunnen we leren van de innovaties in de zorg en het onderwijs die in de eerste maanden van de coronacrisis razendsnel tot stand kwamen? En wat nemen we daaruit mee voor de toekomst?

De sprekers van deze webinars (Dieter Möckelmann, Ad van Wijk, Martijn Aslander, Kees Klomp, Marco Heida, Laurens Waling, Jan-Willem Wesselink en Frank Reniers, Tinkebell, Boke de Pater en Menno Spaan) deelden hun eigen perspectief op en ervaringen met succesvolle innovatie in het publieke domein.

Alle webinars over innovatie zijn via deze link terug te kijken.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.