Webinars over zelfsturing: Concrete handreikingen voor het werken volgens zelfsturende principes

Steeds meer organisaties werken volgens de principes van zelfsturing. De coronacrisis versterkt deze tendens. Door het thuiswerken staan leidinggevenden van de ene op de andere dag op afstand van hun team - dat vraagt om een manier van aansturen die veel meer resultaatgericht en coachend is. Maar hoe zorg je ervoor dat het werken volgens zelfsturende principes een succes wordt?

Webinars over zelfsturing: Concrete handreikingen voor het werken volgens zelfsturende principes
Nieuws
|

In onze webinars belichten we verschillende aspecten van zelfsturend werken. Welke valkuilen moet je vermijden? Hoe geef je medewerkers meer regie? Wat is een goede methode om als team tot gedragen besluiten te komen? En welke sturing is passend in een zelforganiserende organisatie? De webinars geven heel concrete handreikingen waar je meteen mee aan de slag kunt. Ook gingen we in gesprek met Ruth Maas. Zij vormt in haar eentje de raad van bestuur van een zorgorganisatie, waar wordt gewerkt met zelfsturende teams. Zij deelt hoe zij de zelfsturende principes ook gedurende de heftige coronatijd bewaakt en reflecteert op wat dit voor haar eigen rol als bestuurder betekent.

Bekijk de webinars terug en laat je inspireren door een andere kijk op organiseren en samenwerken.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.