Webinars van Harold Janssen: De oplossing voor de meeste problemen ligt voorbij organisaties

Vanaf de start van de coronacrisis ontstond een heel bijzondere samenwerking met Harold Janssen. Zijn wekelijkse webinars in onze webinarreeks boden hem een mogelijkheid voor reflectie in een tijd waarin de agenda ineens leeg was en Nederland tot stilstand kwam.

Webinars van Harold Janssen: De oplossing voor de meeste problemen ligt voorbij organisaties
Nieuws
|

Tags

|

Harold Janssen pakte het nieuwe medium van webinars naadloos op voor wat hij normaal doet in bijeenkomsten. Zijn webinars vormden een vast ijkpunt in de week voor mensen die door de coronamaatregelen ineens moesten thuiswerken. Iedere vrijdag om 11.00 uur bood hij hen een goed voorbereid moment van reflectie. Thema's variërend van breinbevingen, de menselijke maat en goed koopmanschap tot organiseren zonder organisaties werden in zijn webinars behandeld. Hij zal het zelf nooit zo noemen, maar een online masterclass is het zeker. En wat is het onderwerp? Noem het ‘organisatie-awareness’. De alertheid om te kunnen doorzien hoe organisaties het organiseren vaak moeilijker maken dan makkelijker. Of, zoals hij het zelf zegt: ‘de oplossing voor de meeste problemen ligt voorbij organisaties.’

Verplichte kost voor bestuurders en veranderkundigen dus. Kijk de webinars terug en geniet van de rijkheid aan leestips en verdiepingstips die hij biedt. Hier kun je de zomer mee in.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.