Zelftest: Klaar voor zelfsturing?

In veel organisaties krijgen medewerkers steeds meer autonomie en ruimte om de regie te nemen over de uitvoering van hun werk. Het aantal managers wordt fors gereduceerd. Maar hoe weet je of jouw organisatie daar klaar voor is? Met onze zelftest krijg je in vijf minuten inzicht in hoe het er in jouw organisatie voor staat.

Zelftest: Klaar voor zelfsturing?
Nieuws
|

Om zelforganisatie te laten slagen, is een aantal aspecten van belang. Bijvoorbeeld of medewerkers het vertrouwen krijgen van de leiding om zaken zelf op te pakken. Dat de leiding achter de medewerkers staat en zorgt voor back-up, ook als er fouten worden gemaakt. En hoe zit het met de betrokkenheid van medewerkers bij hun werk en het samen werken aan een resultaat? Via onze zelftest kom je er snel achter of de belangrijkste voorwaarden voor het slagen van zelfsturing in jouw organisatie aanwezig zijn én voor welke aspecten meer aandacht nodig is.

Het invullen van de organisatiescan duurt 5-10 minuten. Je ontvangt meteen je eigen scores, afgezet tegen het gemiddelde van andere organisaties die deze zelftest hebben ingevuld.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.