Associates

Welkom! Op deze pagina staat informatie die je nodig hebt als je associate van Haagse Beek wilt worden.

Associates

Haagse Beek zet zich in voor het allerbeste voor haar opdrachtgevers. Daarvoor hebben wij een breed bestand aan associates die ons versterken met specifieke expertise. Het uitgangspunt is dat de opdrachtgever met iedere vraag bij ons terecht kan. Of het nu gaat om kennis op beleidsterreinen (bijvoorbeeld kennis van het justitieveld), overheidslagen (ministeries, provincies, waterschappen), of expertisegebieden (ICT, Financiën etc.), wij zorgen ervoor dat wij met ons netwerk aan associates de diensten kunnen leveren.

Wil je associate worden van Haagse Beek? Dan kun je dat hier aangeven. Op basis van jouw motivatie, referenties en de expertise die wij nodig hebben, kijken we of er een match is.

Voor associates van Haagse Beek organiseren wij tenminste één keer per jaar een netwerkbijeenkomst. Daarnaast benaderen we je specifiek als er een aanvraag is. En andersom kan dat natuurlijk ook. Als je een interessante opdracht ziet voor Haagse Beek, dan horen we dat graag!

Op het moment dat een opdracht start sluiten we een overeenkomst in lijn met onze modelovereenkomst DBA, zoals overeengekomen met de belastingdienst. We nodigen je dan uit om maandelijks deel te nemen aan onze themabijeenkomsten en intervisies.

Als dat gebeurt gaan wij een intensief traject in om samen zo’n goed mogelijk aanbod bij de opdrachtgever neer te leggen.

Ben je al associate? Dan kun je met je mailadres via inloggen je gegevens aanpassen, nieuwe referenties toevoegen, en uren registreren.

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.