Terug
De AS draait door 2019

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt ruim 10 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe veranderingstrajecten in verschillende rollen: als strategisch adviseur voor het topmanagement, als procesbegeleider t.b.v. implementatie van veranderingen, als projectleider of interim-manager.

|
12:00 uur - 17:00 uur inclusief lunch (broodje) en borrel
|
centrum Utrecht

De AS draait door 2019

Ambtelijk secretarissen van ondernemingsraden

Ben je ambtelijk secretaris van een ondernemingsraad? Dan ben je van harte welkom op onze jaarlijkse bijeenkomst voor ambtelijk secretarissen. Dit jaar vindt deze plaats op donderdag 3 oktober in Utrecht. Op een prachtige plek scherp je je vaardigheden en praat je bij met collega’s uit het land.

Lees hieronder meer over de onderwerpen waarmee we aan de slag gaan.

Direct opgeven?

Voornaam
Achternaam
Organisatie
E-mailadres

Meer informatie

Datum: donderdag 3 oktober 2019
Tijd: 12.00 uur - 17.00 uur inclusief lunch (broodje) en borrel
Locatie: centrum Utrecht

Na aanmelding krijg je per direct een bevestigingsmail. Dit is je bewijs van deelname. Heb je de bevestigingsmail niet gekregen? Neem dan contact op met Conny, c.vanderhijden@haagsebeek.nl.

Tijdens deze middag zijn er de volgende workshops:

1. Zonder conflict geen groei
De ondernemingsraad is een plek waar verschillende belangen regelmatig botsen. Belangen van OR-leden, die van de bestuurder en de OR en van verschillende groepen in de organisatie. Vaak schrikken mensen daarvan, deinsen ze ervoor terug en ontwijken ze het conflict. Maar een conflict biedt juist een mogelijkheid om als organisatie te leren en te groeien. Dus hoe zet je een conflict op een constructieve manier om naar die groei? En wat moet je daarvoor doen? Gecertificeerd mediator Huub Brinkhof neemt jullie mee in de wereld van de conflicthantering.

2. De veranderende veranderkunde
Ook de veranderkunde verandert. Steeds vaker zie je dat veranderingen "organisch" in gang worden gezet. In deze workshop gaat Menno Spaan in op welke innovatieve manieren er zijn om tot organisatieontwikkeling te komen. Wat is daarin effectief en wat niet? En wat betekent dit voor de positie van de ondernemingsraad?

3. Adviseren vanuit jouw kwaliteiten
Als ambtelijk secretaris heb je een adviesrol voor de ondernemingsraad. Vaak is het lastig om die adviesrol goed in te vullen. Maar het mooie is dat je in het adviseurschap altijd jezelf meeneemt en daarmee ook jouw kwaliteiten. In deze workshop gaan jullie, onder leiding van Elyse Rentier, aan de slag met de vraag: hoe zet ik mijn kwaliteiten in bij de invulling van mijn adviseurschap?

Eerder beoordeelden de deelnemers de AS-dag met het gemiddelde rapportcijfer van 8.6.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht