Terug
De AS draait door 2020

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt al 15 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe trajecten in verschillende rollen: wij doen onderzoek naar verbetermogelijkheden, voeren het verandermanagement om doelen te realiseren, adviseren over innovatie in de publieke sector, en wij coachen en begeleiden leidinggevenden en teams met bijzondere aandacht voor participatie van medewerkers.

|
12:00 uur - 17:00 uur inclusief lunch en borrel
|
Utrecht

De AS draait door 2020

Ambtelijk secretarissen van ondernemingsraden

Zoals ieder najaar organiseren we ook in 2020 weer De AS draait door. Onze jaarlijkse middag voor ambtelijke secretarissen waarin we een goede start maken van een nieuw seizoen in het AS-werk. Ontmoeting, verbinding en inspiratie staan centraal. In verschillende workshops gaan we onder leiding van OR-adviseurs en -trainers van Haagse Beek in op verschillende aspecten van het AS-werk. Zodat jij je OR nóg beter kunt ondersteunen.

Schrijf je nu alvast in om verzekerd te zijn van een plek! Na de zomer maken we het programma bekend. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

Benieuwd naar hoe zo'n middag eruit ziet? Lees dan het verslag van De AS draait door 2019 die we vorig jaar organiseerden op een prachtige locatie hartje Utrecht.

Direct opgeven?

Voornaam
Achternaam
Organisatie
E-mailadres

Meer informatie

Datum: donderdag 8 oktober 2020
Tijd: 12.00 uur - 17.00 uur inclusief lunch en borrel
Locatie: Utrecht

Na aanmelding krijg je per direct een bevestigingsmail. Dit is je bewijs van deelname. Heb je de bevestigingsmail niet gekregen? Neem dan contact op met Conny, c.vanderhijden@haagsebeek.nl.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.