Terug
Henny's werkomgeving. Workshop over tijd en plaatsonafhankelijk werken voor medezeggenschap en HR-adviseurs

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt ruim 10 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe veranderingstrajecten in verschillende rollen: als strategisch adviseur voor het topmanagement, als procesbegeleider t.b.v. implementatie van veranderingen, als projectleider of interim-manager.

|
12.00-16.30 incl. lunch
|
Heeren van Zeist, Slotlaan 316, 3701 GX Zeist

Henny's werkomgeving. Workshop over tijd en plaatsonafhankelijk werken voor medezeggenschap en HR-adviseurs

Medezeggenschap en HR-adviseurs

Tijd en plaatsonafhankelijk werken. Het is op het oog een mooi concept. Maar het zorgt voor de nodige reuring binnen het kantoor. Hoe vinden wij elkaar, als we niet op vaste werkplekken zitten? Wat betekent het voor de sociale component in ons werk? Wat is een realistische bezettingsgraad? En hoe gaan wij om met de dinsdagen wanneer iedereen naar kantoor komt? Wat doet deze manier van werken met de productiviteit en met het ziekteverzuim? Waar ligt het omslagpunt voordat mensen teveel gaan afwijken van het bedrijfsbeleid omdat ze elkaar te weinig zien? En praktisch: wat voor afspraken maken collega’s met elkaar? Hoe controleert het management dit? Interessante vragen die opkomen bij organisaties die zuinig met publiek geld moeten omgaan, waar veel medewerkers in deeltijd werken en werkplekken door overleg buiten de deur steeds vaker ongebruikt zijn.

Direct opgeven?

Voornaam
Achternaam
Organisatie
E-mailadres

Meer informatie

De begeleiding wordt verzorgd door adviseurs met relevante werkervaring, zowel op het gebied van medezeggenschap, als op het gebied van veranderingstrajecten voor bestuurders. Wij zijn het enige bureau in Nederland dat die combinatie op deze manier aanbiedt.

Doelgroep: medezeggenschap en HR adviseurs
Locatie: Heeren van Zeist, Slotlaan 316, 3701 GX Zeist
Datum: 20 juni 2019
Tijdstip: 12.00 tot 16.30 uur
Kosten: 200 euro per persoon inclusief lunch

Na aanmelding krijgt je per direct een bevestigingsmail. Dit is jouw bewijs van deelname. Heb je de bevestigingsmail niet gekregen of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op: h.brinkhof@haagsebeek.nl

De kosten zijn 200 euro per persoon inclusief lunch (conform richtbedrag SER).

Werkwijze
We starten met een korte definiëring van wat we voor het gemak noemen: anders samenwerken. Welke praktijksituaties komen zoal in jouw organisatie voor? We bekijken hoe tijds en plaatsonafhankelijk werken kan worden ingevuld en wat het betekent voor de rol van medezeggenschap en management. We doen dit op basis van feiten: onderzoek naar nieuwe werkvormen en de effecten hiervan vormen voor ons de basis. Maar we eindigen ook met een kleine praktijksimulatie. Je kunt meedoen, maar je mag ook observeren. En dan kun de volgende dag gewoon weer aan het werk. Of toch niet?

Haagse Beek organisatieadvies is gecertificeerd conform ISO 9001: 2015 en volgens de normen van het SCOOR dat ons kwalificeert als gespecialiseerd trainingsbureau voor medezeggenschap. Ten behoeve van deze certificaten wordt één tot tweemaal per jaar een externe audit binnen ons bureau gehouden om de kwaliteit van onze dienstverlening te toetsen. Wij zijn tevens ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht