Terug
Training gevorderde OR

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt al 15 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe trajecten in verschillende rollen: wij doen onderzoek naar verbetermogelijkheden, voeren het verandermanagement om doelen te realiseren, adviseren over innovatie in de publieke sector, en wij coachen en begeleiden leidinggevenden en teams met bijzondere aandacht voor participatie van medewerkers.

Training gevorderde OR

De training voor de gevorderde OR wordt door deelnemers als zeer nuttig omschreven. Het gemiddelde rapportcijfer van de deelnemersevaluatie is een 8,3.

Direct opgeven?

Voornaam

Meer informatie

Doelgroep
Startende OR, OC of PVT

Locatie
In overleg

Duur
Twee tot vijf dagdelen (naar uw voorkeur)

Kosten
1055 euro per dagdeel

De training wordt in een intakegesprek met u op maat gemaakt. We starten pas als wij die naar uw wens hebben opgesteld.

Hoe verdiepen wij onze kennis en ervaring als gevorderde OR? Daarvoor is de training voor de gevorderde OR.

We bespreken met elkaar waar de OR staat. Welke doelen waren er? Wat is gerealiseerd? Hoe komt het dat deze doelen zijn gerealiseerd? Wat maakt de OR succesvol en waar gaat het soms mis?

Aan de hand van deze resultaten kijken we naar voren: wat zijn de ambities voor de komende periode? En hoe krijgen we die geconcretiseerd?

Afhankelijk van de wensen van de OR kunnen we vervolgens ingaan op de thema's die nodig zijn: is nadere samenwerking binnen de OR gewenst? Zijn er nieuwe leden die een plek moeten krijgen? Zijn er thema's die nadere uitdieping nodig hebben, zoals een reorganisatie, de financiële situatie van de organisatie, een verhuizing of ambities om de bedrijfscultuur te verbeteren?

We concretiseren met elkaar hoe de OR onderwerpen een plek kan geven en wie welke taken oppakt, afhankelijk van de eigenheid van de organisatie en de ondernemingsraad.

Op onze pagina OR-trainingen lees je meer over de medezeggenschapstrainingen die wij verzorgen. Ook vind je hier onze zelftest over effectieve medezeggenschap. Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte zijn van onze trainingen, meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief over medezeggenschap.

Haagse Beek organisatieadvies is gecertificeerd conform ISO 9001: 2015 en volgens de normen van het SCOOR dat ons kwalificeert als gespecialiseerd trainingsbureau voor medezeggenschap. Ten behoeve van deze certificaten wordt één tot tweemaal per jaar een externe audit binnen ons bureau gehouden om de kwaliteit van onze dienstverlening te toetsen. Wij zijn tevens ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.