Terug
Training voor beginnende OR

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt ruim 10 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe veranderingstrajecten in verschillende rollen: als strategisch adviseur voor het topmanagement, als procesbegeleider t.b.v. implementatie van veranderingen, als projectleider of interim-manager.

Training voor beginnende OR

Beginnende ondernemingsraad

Hoe maken wij als nieuwe ondernemingsraad een goede start? Daarvoor is de training voor de beginnende OR.

Bij de start van de training bespreken we kort de Wet op de ondernemingsraden. In de training helpen we de OR vervolgens om inhoudelijke doelstellingen te bepalen en om te bespreken hoe om te gaan met de achterban en hoe onderlinge taken te verdelen. Wat willen de leden bereiken, hoe kunnen ze die doelen bereiken en wie pakt welke onderwerpen op? Dat is de hoofdlijn van het inhoudelijke programma dat we verweven met onderdelen om elkaar beter te leren kennen en om te spreken over teamsamenwerking. Dit doen wij onder meer aan de hand van een zelftest die de kwaliteiten in het team zichtbaar maakt. We bespreken de resultaten en oefenen hoe we de onderlinge competenties optimaal kunnen benutten en hoe we de samenwerking met de bestuurder goed kunnen inrichten.

Onze trainingen krijgen gemiddeld een 8,3 als rapportcijfer van de deelnemers.

Direct opgeven?

Meer informatie

Doelgroep: startende OR, OC of PVT
Locatie: in overleg
Kosten: 909 euro per dagdeel
h.brinkhof@haagsebeek.nl
Afhankelijk van uw wensen duurt de training twee tot vijf dagdelen, naar uw voorkeur in te delen. Interesse? Neem dan contact op met Huub Brinkhof via h.brinkhof@haagsebeek.nl voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek bij u op locatie.

Óf.. doe de zelftest voor uw ondernemingsraad en u krijgt de volgende dag een offerte!

Haagse Beek organisatieadvies is gecertificeerd conform ISO 9001: 2015 en volgens de normen van het SCOOR dat ons kwalificeert als gespecialiseerd trainingsbureau voor medezeggenschap. Ten behoeve van deze certificaten wordt één tot tweemaal per jaar een externe audit binnen ons bureau gehouden om de kwaliteit van onze dienstverlening te toetsen. Wij zijn tevens ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht