Events

 • Online training: Leidinggeven aan thuiswerkers

  Thuiswerken heeft voor- én nadelen. In deze online training leer je hoe je als leidinggevende de voordelen van thuiswerken kunt benutten en hoe je goed omgaat met de nadelen van online samenwerken. Dit doen we aan de hand van praktijkcasussen, met veel ruimte voor online interactie tussen deelnemers.

  Bekijk dit event
 • Ga mee op De Andere Vakantie

  |
  Plein 8c, Den Haag

  Heb je behoefte om even stil te staan bij je persoonlijke ontwikkeling? Om op zoek te gaan naar wat jou drijft? Om met een ander perspectief het nieuwe seizoen in te gaan? Ga dan mee op De Andere Vakantie, van 10-14 augustus in Den Haag, onder leiding van Ron van Es en Huub Brinkhof.

  Bekijk dit event
 • Bestuurderstafel: werksessie innovatie

  |
  Plein 8c, Den Haag

  Tijdens deze korte bijeenkomst staat centraal hoe je innovatie inricht als structureel onderdeel van het werk. Welke strategie hanteer je? Hoe breng je innovaties verder? Hoe houdt je overzicht in een werkelijkheid waar de alledag overheersend is?

  Klik hier voor de uitkomsten
 • De AS draait door 2018

  |
  Croeselaan 207 te Utrecht

  Ondernemingsraden komen en gaan. De AS draait door. Wij organiseerden wederom een middag speciaal voor ambtelijk secretarissen. Omdat het om de ambtelijk secretaris draait in de medezeggenschap!

  Klik hier voor de uitkomsten
 • Generatiepact? Gewoon Anders Organiseren!

  |
  Lazuli, Oudegracht 243-245 a/d Werf, Utrecht

  In de CAO bij gemeenten is onlangs de mogelijkheid voor een generatiepact vastgelegd. Het generatiepact biedt oudere medewerkers de mogelijkheid minder te gaan werken tegen een gedeeltelijke financiële compensatie, terwijl met de ontstane ruimte in de formatie nieuwe jongere werknemers worden geworven. Maar hoe breng je dit in praktijk tot stand? En hoe zorg je voor een aanpak die gedragen wordt in de organisatie? Tijdens een themabijeenkomst op 11 mei gaan we hierop nader in.

  Klik hier voor de uitkomsten

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.