Terug
Innoveren in praktijk

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt al 15 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe trajecten in verschillende rollen: wij doen onderzoek naar verbetermogelijkheden, voeren het verandermanagement om doelen te realiseren, adviseren over innovatie in de publieke sector, en wij coachen en begeleiden leidinggevenden en teams met bijzondere aandacht voor participatie van medewerkers.

Innoveren in praktijk

Zomaar een paar zaken die de deelnemers zeggen op te zullen pakken na het symposium Innoveren in praktijk op 15 september. Gastsprekers waren onder meer Frank van Massenhove, Hans Schönfeld en Hans Damen. Hier vindt u de presentatie van Hans Damen.

Innovatie is een belangrijk onderwerp voor ons adviesbureau. Doorlopende vernieuwing is noodzakelijk om publieke organisaties mooier en beter te maken. Op de pagina Innovatie een overzicht van de activiteiten van ons bureau op dit vlak.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.