Terug
Publiek leiderschap dinner course

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt al 15 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe trajecten in verschillende rollen: wij doen onderzoek naar verbetermogelijkheden, voeren het verandermanagement om doelen te realiseren, adviseren over innovatie in de publieke sector, en wij coachen en begeleiden leidinggevenden en teams met bijzondere aandacht voor participatie van medewerkers.

Over Conclusion

Conclusion is de naam van onze samenwerkingspartner op dit bijzondere event. Zij vormen een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Zij zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: zij initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend.

|
16.30-20.00
|
Plein 8C Den Haag

Publiek leiderschap dinner course

Inspiratiebijeenkomst voor jonge publieke leiders

In april 2018 brengt Haagse Beek in samenwerking met Conclusion een selecte groep jonge publieke leiders bijeen: mensen die nu in een leidinggevende positie zitten en de ambitie hebben om binnen de overheid het verschil te maken. Wij organiseren een uniek avondprogramma waarin wij het gezelschap willen prikkelen en inspireren op vraagstukken die voor de overheid van belang zijn en in reguliere programma’s beperkt aandacht krijgen:

• ‘Nieuw Publiek leiderschap, wat is het en wat betekent het voor jou?’, met prof. Zeger van der Wal (Global Public Management Professor, Lee Kuan Yew School of Public Policy University Singapore en Ien Dales leerstoel, Universiteit Leiden)
• ‘Wat moeten wij als overheid doen met disruptieve technologieën?’, met Arjen van Berkum (Chief Disruption Officer bij Conclusion)
• ‘Concreet werken aan innovatie bij publieke organisaties, hoe doe je dat?', met Menno Spaan (directeur van Haagse Beek organisatieadvies, auteur van het boek 'Van indammen naar laten stromen', dat in maart 2018 uitkomt)

Direct opgeven?

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Organisatie
Functie
Telefoonnummer

Meer informatie

Het programma is op uitnodiging en de precieze datum in april volgt. Hebt u interesse? Meldt u dan aan. Wij zullen een selectie maken van de aanmeldingen (ter indicatie: cao schaal 14 en hoger). Wij brengen voor de avond inclusief diner een vergoeding voor de onkosten in rekening van 150 euro exclusief btw. Na aanmelding krijgt u binnen twee dagen bericht. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Munish Ramlal (organisatieadviseur) via 06-45228824 of m.ramlal@haagsebeek.nl

In een samenleving waarin technologie exponentieel groeit, moet de overheid digitalisering en innovatie omarmen. Dit vraagt om een ander publiek leiderschap. Haagse Beek wil dit nieuwe publieke leiderschap stimuleren. Dit doen wij door jonge publieke leiders bij elkaar te brengen en met elkaar kennis te laten maken. De toekomstige Erik Akerboom (korpschef Nationale Politie), Manon Leijten (SG ministerie van Financiën) of Ina Sjerps (gemeentesecretaris Rotterdam) hopen wij hiermee de tools te geven die er voor de komende periode écht toe doen.

Dit wordt geen gewone cursusavond en u krijgt geen ‘college’. U krijgt drie gangen op de avond die worden bereid door een privé-kok. Per gang deelt de gastspreker zijn inzichten op de genoemde onderwerpen en gaat u daarover met elkaar in gesprek. Daarbij is het streven om na de bijeenkomst het netwerk actief in stand te houden zodat u met elkaar in verbinding blijft.

Lees meer over leiderschapskwaliteiten in de publieke sector op onze themapagina over verandermanagement.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.