Terug
De ambtenaar genormaliseerd

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt ruim 10 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe veranderingstrajecten in verschillende rollen: als strategisch adviseur voor het topmanagement, als procesbegeleider t.b.v. implementatie van veranderingen, als projectleider of interim-manager.

|
12.30-16.00
|
Heeren van Zeist, Slotlaan 316, 3701 GX Zeist

De ambtenaar genormaliseerd

Met de afkondiging van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren in het Staatsblad gaat er een hoop veranderen voor HR-professionals, managers en OR-leden in de publieke sector. Wilt u praktijkgerichte kennis opdoen en nagaan hoe u zich hierop voorbereidt? Meldt u zich dan aan voor de bijeenkomst ‘De ambtenaar genormaliseerd’.

Deze praktijkgerichte middag is bedoeld om na te gaan wat de verandering betekent voor uw organisatie in de komende jaren. Haagse Beek organisatieadvies en Valegis Advocaten bundelen kennis van overheidsmanagement en arbeidsrecht in een bijeenkomst met veel aandacht voor het praktisch doen en regelen.

Wat doet de wet met onze interne arbeidsverhoudingen?
Wordt de overheid commmerciëler?
Hoe verandert de rol van de OR?

U gaat naar huis met een aantal handvatten die u kunt inzetten bij de transitie en u bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

Direct opgeven?

Voornaam
Achternaam
Organisatie
Functie
E-mailadres

Meer informatie

De begeleiding wordt verzorgd door adviseurs met relevante werkervaring, zowel op het gebied van medezeggenschap, als op het gebied van veranderingstrajecten voor bestuurders. Speciaal voor dit onderwerp zijn we de samenwerking aangegaan met een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht.

Doelgroep: medezeggenschap, HR adviseurs en management van publieke organisaties
Locatie: Heeren van Zeist, Slotlaan 316, 3701 GX Zeist
Datum: 14 maart 2019
Kosten: 200 euro per persoon inclusief lunch

Na aanmelding krijg je per direct een bevestigingsmail. Dit is jouw bewijs van deelname. Heb je de bevestigingsmail niet gekregen of een andere vraag? Neem dan contact met ons op: h.brinkhof@haagsebeek.nl

Programma
12.30 Inloop met een broodje/ drankje
13.00 Programma.
16.00 Einde en napraten

Het programma bestaat uit twee delen.

Onderdeel 1: een juridische omslag
In het eerste deel nemen wij u mee in de overgang naar normale arbeidsrechtelijke overeenkomsten (in plaats van publiekrechtelijke aanstellingen). Dit onderdeel zal worden verzorgd door advocate Fleur van Bree van Valegis advocaten. Zij zal u attenderen op de belangrijkste juridische gevolgen van de wet voor uw organisatie.

Onderdeel 2: een veranderingen van arbeidsverhoudingen
Het tweede onderdeel van de middag is gewijd aan de veranderingen van de wet voor de verhoudingen binnen uw organisatie en wat dit concreet betekent voor u als OR-lid, HR-adviseur, bestuurder of als werknemer. Organisatieadviseurs Gé Jenniskens en Huub Brinkhof (Haagse Beek) nemen u mee in de veranderingen die op dit vlak (kunnen) gaan optreden. Zij zullen u adviseren en met u meedenken aan de hand van praktijksituaties.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht