Terug
Henny krijgt natte voeten

Over Haagse Beek organisatieadvies

Haagse Beek organisatieadvies werkt ruim 10 jaar voor publieke organisaties. Betrokkenheid bij de publieke zaak is voor ons een belangrijke drijfveer. We begeleiden complexe veranderingstrajecten in verschillende rollen: als strategisch adviseur voor het topmanagement, als procesbegeleider t.b.v. implementatie van veranderingen, als projectleider of interim-manager.

|
regio Zaanstad

Henny krijgt natte voeten

Henny blijft liever op het droge. Daar is het veilig. Henny loopt liever geen risico. Op het droge maak je bovendien de meeste kans op promotie. Dus Henny volgt de regels en procedures. En als het toch mis gaat? Dan kan Henny er niets aan doen. Pas als het écht niet anders kan, komt Henny in beweging. Met minimaal risico en een goede rugdekking als belangrijke voorwaarden.

Ken je een Henny of ben je een Henny? Dan is de teamactiviteit 'Henny krijgt natte voeten' wellicht iets voor jou. Met je team of met een groep uit jouw organisatie koers je langs workshops op maat, verzorgd door koplopers op organisatiegebied, met hier en daar een natte voet. Want de toekomst vraagt om ander gedrag: beslisruimte op de werkvloer, medewerkers die er lol in hebben om ruimte te pakken en leidinggevenden die dit mogelijk maken.

Terug naar de bedoeling, anders vasthouden, zelfsturing, samensturing of lean, wij vatten het samen in één instrument dat écht helpt: de kennis en kunde uit uw eigen organisatie. Want daar weten ze precies wat goed is voor Henny.

Dit is het jaarlijkse symposium voor relaties van Haagse Beek dat dit jaar ook wordt opengesteld voor andere deelnemers.

Direct opgeven?

Voornaam
Achternaam
Organisatie
E-mailadres
Telefoonnummer

Opbouw

  • Gesprek met een adviseur van Haagse Beek
  • Analyse van succesfactoren om het eigenaarschap lager in de organisatie te leggen: in de vorm van gesprekken of met een enquête die via AI rangschikt.
  • Deelname aan het koersevenement: in een comfortabele elektrische boot vaar je in teams van tien personen langs de workshops die aansluiten op wat jouw organisatie vraagt. We eindigen met een gezamenlijke borrel om opgedane inzichten en ervaringen uit te wisselen.

Kosten

Het intakegesprek is gratis. Daarin bepalen we onder meer of aanvullende informatie uit de organisatie nodig is. Vervolgenszijn de kosten 199 euro per persoon exclusief btw voor het koersevenement. Iedere vijfde deelnemer van één organisatie is gratis.

Er zijn vijf boten, dus zorg dat u er op tijd bij bent. Het event is bedoeld voor een dwarsdoorsnede van de organisatie: medewerkers, managers en eindverantwoordelijken in gezamenlijkheid, maar staat ook open voor ondernemingsraden of voor een groep van uw managers.

Waarom deze opzet?

- Omdat er al zoveel symposia zijn en we iets anders willen, iets wat dichter bij komt, wat je je herinnert als je eraan hebt meegedaan, wat een inspiratie en startpunt vormt voor frisse gedachten over andere manieren van organiseren die direct daarna in praktijk vorm kunnen krijgen;
- Omdat we het event willen inzetten als onderdeel van uw verandertraject;
- Omdat we erin geloven dat ontspanning en het informele iets bijzonders brengen als basis voor nieuwe initiatieven;
- Omdat we meer willen dan een gewoon symposium: een startpunt dat naadloos aansluit op wat nodig is in uw organisatie.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht