Powered by Haagse Beek

Webinars

Webinars voor de frontwerkers en thuiszitters. Van topsprekers. Want ook zij zitten thuis. En zo helpen we elkaar. Kennis, inspiratie, aandacht voor elkaar en reflectie in bijzondere tijden. Iedere dag zolang de crisis duurt: van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur. Wij hopen dat u ervan zal genieten.

De webinars worden live uitgezonden op de aangegeven tijden en zijn terug te kijken tot de volgende dag 10.00 uur.

 • Webcam-to-webcam, de mogelijkheden (en grenzen) van online communicatie

  Begint over 699 minuten

  Spreker:

  Saskia Rodenburg

  Communiceren via de webcam. Waar liggen de mogelijkheden en waar de grenzen? Saskia Rodenburg vertelt hierover vanuit haar ervaringen met onder meer selectieassessments die ze online afneemt. Ze geeft concrete tips waar je op moet letten.

  Klik hier om het webinar te openen
 • Smart Cities en de rol van 5G

  Spreker:

  Marco Heida

  De 5G frequenties worden geveild. Wat betekent dat nu voor gemeenten, burgers en ondernemers. In dit webinar neemt Marco je mee in de wereld van Smart Cities. Wat zijn smart cities met specifieke aandacht voor de verschillende netwerken. Daarbij staan we aan de vooravond van 5G, hoe ga je daar als gemeente mee om en waar liggen de risico’s en kansen?

  Klik hier om het webinar te openen
 • Wat is de beste strategie voor een innovatie?

  Spreker:

  Menno Spaan

  Innovatie laat zich niet sturen, maar komt ook niet toevallig tot stand. Er zijn verschillende strategieën om tot innovatie te komen. Welke zijn in praktijk op welke momenten effectief? Dat is wat Menno Spaan in deze webinar zal behandelen. De link naar het live webinar wordt een half uur van te voren geactiveerd!

  Klik hier om het webinar te openen
 • Vraag en aanbod matchen in de zorg

  Spreker:

  Laurens Waling

  Hoe organiseer je het werk razendsnel in een crisissituatie? Part-up heeft hiervoor een andere manier van organiseren die ze de afgelopen weken toepasten in vijf ziekenhuizen. Ze werkten klokje rond. Matching tussen taak en medewerker is van twintig minuten naar één minuut gegaan. Laurens Waling vertelt erover.

  Klik hier om het webinar te openen
 • Afstand = Verbinding

  Spreker:

  Harold Janssen

  Als ik een workshop moest bedenken over hoe wij ons land weer gaan opbouwen na de crisis, zou ik beginnen met een oefening anderhalve meter afstand houden in de supermarkt. Dat vereist iets speciaals: verbinding.

  Klik hier om het webinar te openen
 • Webinar-café

  Sprekers:

  Jaap Peters, Harold Janssen, Menno Valkenburg, Menno Spaan

  Wat waren de hoogtepunten van de webinars van deze week? Wat leren we uit de webinars als het gaat om de corona-crisis? Hoe was om de webinars te verzorgen? En welke webinars mogen volgende week niet ontbreken? Met het beantwoorden van deze vragen sluiten wij de week met een aantal gastsprekers af in het Webinar-café.

  Klik hier om het webinar te openen
 • Voorkom overbelasting bij thuiswerken

  Spreker:

  Huub Brinkhof

  Waar normaal gesproken de overgang van kantoorwerkplek naar thuiswerkplek met iets meer voorbereiding plaatsvindt, zijn nu veel medewerkers noodgedwongen zonder 'bandjes het diepe ingesprongen'. Wat mag de organisatie van medewerkers verwachten en wat mag de medewerker van de organisatie verwachten?

  Klik hier om het webinar te openen

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat dan uw e-mailadres achter.

Wij respecteren uw privacy.