Powered by Haagse Beek
Veranderen vraagt eerst om een pas op de plaats

Spreker

  • David Breugem

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

woensdag 3 juni 2020  11:00 — 12:00

Veranderen vraagt eerst om een pas op de plaats

Als je het werk slimmer wilt organiseren, waar begin je dan? Dat is de vraag die in dit webinar centraal staat. Veel organisaties merken dat hun gebruikelijke werkwijze niet meer helemaal voldoet. Ze moeten inspelen op veranderingen. Maar waar begin je? Bij de cultuur, de structuur of juist de processen? Sta vóór je iets gaat veranderen stil en analyseer waar de situatie om vraagt. David Breugem geeft concrete handvatten voor deze analyse aan de hand van concrete voorbeelden.

Spreker

  • David Breugem

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

David Breugem is organisatieadviseur bij Haagse Beek organisatieadvies en sterk in het begeleiden van verandertrajecten, samenwerkingsvraagstukken, organisatieinrichting, financiën, personeelsplanning en leiderschapsvraagstukken.
Hij helpt opdrachtgevers om grip te krijgen op prestaties als het de organisatie niet goed lukt om de ambities te realiseren. Vaak blijkt de samenwerking tussen medewerkers en hun kijk op het werk niet meer aan te sluiten bij de nieuwe strategie. Zijn rol is het adviseren over de inrichting van het leiderschap, managementinstrumenten en strategische personeelsplanning.

"Ik houd ervan om complexe vraagstukken op te lossen en om onderliggende verbanden te achterhalen tussen financiering, organisatiestructuur en -cultuur. Daarom heb ik mij vanuit mijn achtergrond als registeraccountant de afgelopen vijftien jaar toegelegd op organisatievraagstukken. Eerst als HR-strateeg bij onder meer Deloitte en sindsdien als organisatieadviseur".

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.