Powered by Haagse Beek
Breinbevingen gezocht

Spreker

  • Harold Janssen

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

vrijdag 5 juni 2020  11:00 — 12:00

Breinbevingen gezocht

In dit interactieve webinar vervolg ik mijn zoektocht naar de toekomst. Die zit daar namelijk, ergens onder jouw schedeldak. Als de ene vanzelfsprekendheid plaatsmaakt voor de andere. Zeker als dat bij veel mensen tegelijk gebeurt. Dan is sprake van een breinbeving. En ziet de wereld er plots heel anders uit. Hoe meer mensen live meedoen, hoe interessanter.

Klik hier om de vorige webinars van Harold Janssen terug te kijken.

Spreker

  • Harold Janssen

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Harold Janssen (1954) studeerde chemische technologie, journalistiek en psychologie, Leerzamer vond hij de vele duizenden gesprekken die hij had met mensen in hun werk. De eerste tien jaar van zijn loopbaan mocht hij zich bij Shell als redacteur vrijelijk door de diverse bestuurslagen en de gremia van vakmensen heen bewegen. Dat vestigde zijn overtuiging dat je verder komt met betere samenwerking dan met plannenmakerij. Hij was partner bij Overmars Organisatie Adviseurs en richtte met Jaap Peters en anderen in 2002 DeLimes op, dat organisaties op tal van manieren herontwikkelt.Literatuurlijst:

  • Arnold Cornelis, De vertraagde tijd, Revanche van de Geest als Filosofie van de Toekomst (1999)
  • Jaap van Ginneken, Breinbevingen, Snelle omslagen in opinie en communicatie (1999)
  • Ayn Rand, Atlas shrugged, De kracht van Atlantis (1957, 2012)
  • Maarten Kolsloot ea, Donald Trump is niet gek, Een eigenzinnige gids voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen (2019)
  • Geert Mak, Grote verwachtingen, In Europa 1999-2019 (2019)

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.