Powered by Haagse Beek
Hoe richten we het leiderschap in?

Spreker

  • David Breugem
dinsdag 9 juni 2020  14:00 — 15:00

Hoe richten we het leiderschap in?

Organisaties passen vaak oude oplossingen toe voor nieuwe problemen. Waar begin je als je wilt veranderen? Bij de cultuur, structuur of processen? In dit webinar behandelt David Breugem aan de hand van concrete casussen hoe een organisatieanalyse kan worden ingericht.

Spreker

  • David Breugem

Over de spreker

David Breugem is organisatieadviseur bij Haagse Beek organisatieadvies en sterk in het begeleiden van verandertrajecten, samenwerkingsvraagstukken, organisatieinrichting, financiën, personeelsplanning en leiderschapsvraagstukken.
Hij helpt opdrachtgevers om grip te krijgen op prestaties als het de organisatie niet goed lukt om de ambities te realiseren. Vaak blijkt de samenwerking tussen medewerkers en hun kijk op het werk niet meer aan te sluiten bij de nieuwe strategie. Zijn rol is het adviseren over de inrichting van het leiderschap, managementinstrumenten en strategische personeelsplanning.

"Ik houd ervan om complexe vraagstukken op te lossen en om onderliggende verbanden te achterhalen tussen financiering, organisatiestructuur en -cultuur. Daarom heb ik mij vanuit mijn achtergrond als registeraccountant de afgelopen vijftien jaar toegelegd op organisatievraagstukken. Eerst als HR-strateeg bij onder meer Deloitte en sindsdien als organisatieadviseur".

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.