Powered by Haagse Beek
Philippe Raets over dilemma's in leiderschap

Spreker

  • Philippe Raets
donderdag 11 juni 2020  13:00 — 13:30

Philippe Raets over dilemma's in leiderschap

Philippe Raets is bestuursvoorzitter van ROC Zadkine, een instelling met 17000 studenten en 1800 medewerkers. Hoe maakt hij in deze periode de omslag van 'crisismanagement' naar het 'rethinken' van de organisatie? Hoe bied je perspectief, ook aan stakeholders? En hoe blijf je in contact met je medewerkers, als professional, als collega en als mens. In dit webinar reflecteert hij op deze vragen.

Spreker

  • Philippe Raets

Over de spreker

Philippe Raets is bestuursvoorzitter van Zadkine, een groot ROC in Rotterdam Rijnmond.

Vanaf 2012 tot 2017 was hij gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Rotterdam. In deze functie was hij strategisch adviseur van het college van burgemeester en wethouders en schakel tussen de politiek bestuurlijke omgeving en de gemeentelijke organisatie. Daarvoor werkte hij bij de rijksoverheid, gemeenten en onderwijsinstellingen. Zo was hij onder andere directeur Bestuurs- en Managementondersteuning bij gemeente Amsterdam, directeur Financiën en Economische Zaken bij het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) en waarnemend Secretaris-generaal bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.