Powered by Haagse Beek
Bouwen aan Happy Companies

Spreker

  • Raymon Geurts

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

donderdag 11 juni 2020  10:00 — 11:00

Bouwen aan Happy Companies

Anders organiseren vanuit kracht en kwetsbaarheid en samen betekenisvolle resultaten boeken. Dat is nodig om de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Raymon Geurts zal hier op interactieve wijze mee aan de slag gaan. Raymon vertelt op interactieve wijze over zijn praktijkervaring in het begeleiden van gelukkige organisaties. Hij laat voorbeelden zien en koppelt dit aan een doorleefde methode om organisaties van A naar B, volgens de principes van B te bewegen. In zijn verhaal legt hij verbanden met ons persoonlijk leven waar alles ‘vanzelf’ lijkt te gaan. Hij schudt wakker en roept op tot anders organiseren.

Bent u al bekend met YouBeDo.com? Dat is dé plek om uw boeken te kopen. Dezelfde prijs voor een boek en tot 12% gaat naar het goede doel. De boeken van Raymon zijn daar verkrijgbaar.

Spreker

  • Raymon Geurts

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Raymon Geurts heeft jarenlange ervaring in het organiseren vanuit het geluk voor klanten, medewerkers en financiers. Zijn inzicht in het zelforganiserende vermogen van mensen en organisaties werkt aanstekelijk. Hij kan complexe vraagstukken tot essenties terugbrengen.

Raymon Geurts is een mensen-mens. Hij haalt zijn inspiratie uit zijn gezonde boerenverstand en het bouwen met ‘gewone’ mensen, die tot veel meer in staat zijn dan ze zelf vooraf denken. Iedere keer weer ziet hij daar een mooie uitdaging in om samen met hen de wereld een beetje mooier te maken.

Hij is een gedreven en inspirerende persoonlijkheid. Sinds 2004 is hij bezig met anders organiseren vanuit het zelforganiserende vermogen van mensen in organisaties. In 2006 richtte hij hier Berckeley Square voor op. In 2011 werd hij door de markt verkozen als nieuwe leider en is in het boek ‘Nieuwe Leiders Gevonden’ geportretteerd. In 2015 was Raymon Happy co-founder van Happy Companies om betekenis in organisaties weer centraal te stellen.

Zijn drive is om gelukkige organisaties te bouwen die klanten en medewerkers in staat stellen om te groeien. Een organisatie is voor hem een levend ecosysteem met belangwekkende verhalen uit het verleden, heden en toekomst.

De afgelopen jaren heeft Raymon gewerkt aan zijn boek ‘De Gelukkige Organisatie’ dat op 13 december 2019 is gepubliceerd. Onderstaande indringende en actuele vragen vormen de grondslag van dit boek.

  • Hoe creëren we welzijn en geluk voor velen in plaats van welvaart voor enkelen?
  • Hoe worden bestaande organisatie toekomstbestendig en betekenisvol?
  • Hoe zorgt betekenis voor een wendbare organisatie?
  • Welke leiderschap is nodig om betekenis en échte zelfsturing van medewerkers centraal te stellen?
  • Wat vraagt dit van de bestuurlijke elite in organisaties?

Ontwikkeling doet zich niet voor in vaste fasen, maar het helpt als je weet waar je je als organisatie en persoonlijk bevindt in het proces en wat de volgende stap kan zijn. Dit inzicht biedt dit boek. Beschouw het als een gids om bestaande organisaties (weer) vanuit betekenis te ontwikkelen en de maatschappelijke impact te vergroten.’

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.