Powered by Haagse Beek
dinsdag 16 juni 2020  09:30 — 11:30

Innovatiefestival Gemeente Alkmaar

Wat is innovatie, hoe geef je het concreet vorm en wat betekent dat voor het werk van alledag? Tijdens dit festival doorliepen samen het innovatieproces. Wat is ervoor nodig om innovatieve ideeën verder te brengen? In groepjes bedacht men concrete ideeën voor innovatieve toepassingen waarmee zij direct aan de slag konden.

De uitkomsten van het innovatiefestival worden per mail verzonden
Heeft u naar aanleiding van het innovatiefestival nog vragen? Stuur dan een e-mail naar m.spaan@haagsebeek.nl.

Super leuk! Weer eens wat meer collega's kunnen zien, en dat vanuit huis

- deelnemer

Voor meer informatie, zie ook:

Leerzame en leuke training!

- deelnemer

Noot. Voor het innovatiefestival werd gebruik gemaakt van het programma Zoom, wat nieuw was voor sommige deelnemers. Er is voor Zoom gekozen vanwege de mogelijkheid om een groot aantal deelnemers tegelijkertijd in beeld te kunnen zien en de mogelijkheid in tweetallen uiteen te gaan in 'Breakout-sessies'.

Spreker

  • Menno Spaan

Over de spreker

Menno Spaan begeleidde deze sessie. Hij is oprichter en directeur van Haagse Beek organisatieadvies. Hij is auteur van het boek Van indammen naar laten stromen, concreet werken aan innovatie van publieke organisaties. Met zijn team begeleidt hij veranderingstrajecten binnen de overheid. Hij adviseert overheden over het inrichten van hun innovatieproces, begeleidt topmanagers, geeft gastcolleges, spreekt en schrijft over innovatie van publieke organisaties en helpt deze in praktijk vorm te geven.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.