Powered by Haagse Beek
In the spotlights: persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Spreker

  • Marret Kramer
dinsdag 16 juni 2020  13:00 — 14:00

In the spotlights: persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Vrouwelijke professionals zijn vaak zeer bekwaam in het jongleren met de eisen die werk- en privéleven stellen voor een vervullend bestaan. Maar hoe gaat het vanaf eind 30 jaar tot midden 50 jaar, als de balans tussen ‘purpose & pleasure’ zoek kan raken? Dat doet een extra beroep op persoonlijk leiderschap. Dit webinar is bedoeld voor vrouwen die hun vermogen om te laveren bij het koersen op hun doelen verder willen versterken.

Bent u al bekend met YouBeDo.com? Dat is dé plek om uw boeken te kopen. Dezelfde prijs voor een boek en tot 12% gaat naar het goede doel. De boeken van Marret zijn daar verkrijgbaar.

Spreker

  • Marret Kramer

Over de spreker

Marret Kramer begeleidt als partner van Innova Consultancy sinds ruim 25 jaar leiderschaps- en ontwikkeltrajecten.
Recent schreef zij Schipperen is levenskunst. Persoonlijk leiderschap in roerige tijden als bijdrage aan het balanceren tussen ‘purpose & pleasure’ en ontwikkelde daar een nieuw programma voor.
Met haar partner was zij medeoprichter van de woonwerkgroep waar zij leven en waar ook hun beide jong volwassen kinderen opgroeiden.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.