Powered by Haagse Beek
Fouten maken mag, maar o wee als je het doet..

Spreker

  • Mark Frequin
woensdag 1 juli 2020  09:15 — 10:00

Fouten maken mag, maar o wee als je het doet..

Binnen de overheid worden fouten gemaakt, net als elders. Maar dat mag niet. Fouten maken in de overheid wordt niet geaccepteerd. De gevolgen zijn te groot en de publieke aandacht is te veel aanwezig. Hoe ziet deze dynamiek er in praktijk uit? Waar moeten we het doorbreken? En hoe doe je dat? Deze vragen staan in dit gesprek met Mark Frequin centraal. Mark Frequin is een topambtenaar binnen de rijksoverheid die naar buiten treedt over de dagelijkse gang van zaken en reflecteert op het leiderschap in het openbaar bestuur.

Beeld: ©Nikolai Bird | Shutterstock

Spreker

  • Mark Frequin

Over de spreker

Mark Frequin is als buitengewoon adviseur bij de rijksoverheid belast met een Agenda voor leiderschap binnen de overheid. Hiertoe heeft hij circa tweehonderd sleutelpersonen gesproken. Op basis van zijn observaties en de reacties hierop stelt hij zijn agenda op. Eerder was Mark Frequin directeur-generaal Mobiliteit bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij publiceerde vier boeken over leiderschap en is voorzitter van de Vereniging voor OverheidsManagement. In deze coronaperiode werkt hij als project directeur-generaal Landelijk Consortium Hulpmiddelen bij het ministerie van VWS.

Stel een vraag

Mijn naam
Mijn vraag

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.