Powered by Haagse Beek
Terug
Succesvolle online project meetings

Spreker

  • Menno Valkenburg

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

dinsdag 24 maart 2020  13:00 — 14:00

Succesvolle online project meetings

Deelnemers aan een succesvolle online meeting hebben nieuwe inzichten en energie die opgewekt is door transparantie, vertrouwen in de richting van het project en in elkaar. Menno Valkenburg legt in dit webinar uit hoe je dat voor elkaar krijgt.

Dit webinar is live uitgezonden en helaas niet meer terug te kijken. Ga naar de pagina met alle webinars van Haagse Beek om het totaaloverzicht te zien.

De context van een online project meeting is anders dan een fysieke meeting waarin we elkaar in persoon ontmoeten. Wat is de impact van een online meeting op de inhoud, het proces en hoe we met elkaar omgaan? In deze tijd waar we onze fysieke sociale contacten zoveel mogelijk moeten beperken is elkaar online ontmoeten en samenwerken cruciaal om voortgang te houden in je projecten. Met de praktische tips uit dit webinar kun je direct uit de voeten.

Spreker

  • Menno Valkenburg

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Menno Valkenburg is een gecertificeerd (Afmaken van je project, hoe doe je dat?) projectmanager (PMP, PSM I, AgilePM, GPM-b). Hij begeleidt als projectloods projectteams door lastige situaties om duurzame resultaten te behalen. Hij is medeauteur van het boek “Vijf frustraties van projectmanagers... en wat je ermee kunt doen!”. Menno werkt onder meer met de 1Focus aanpak samen met organisaties om grip op projectresultaten te krijgen. Hij adviseert opdrachtgevers, opdrachtnemers en projectteams over het creëren van een omgeving waarin projecten succesvol kunnen zijn.