Powered by Haagse Beek
Ben jij al activist?

Spreker

  • An Kramer

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

maandag 23 maart 2020  11:00 — 12:00

Ben jij al activist?

Hoe kunnen organisaties bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken? Wat voor verandering vraagt dat? En wat kan jij daarin doen? Wat voor mindshift hebben we in deze tijd nodig? Daar gaat dit webinar met An Kramer over, auteur van het boek Ben jij al activist?

Dit webinar is live uitgezonden en kan helaas niet worden teruggekeken. Klikt u hier voor het overzicht met alle recente webinars.

Je zou het bijna vergeten door het corona-virus, er zijn nog andere maatschappelijke vraagstukken die onze aandacht vragen: kansenongelijkheid in onderwijs; klimaat crisis; polarisatie en haar gevolgen; wachtlijsten in de zorg; migratie en vluchtelingenvraagstuk. Als je dit leest, denk je misschien nog aan iets anders. Hoe kunnen organisaties bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken? Wat voor verandering vraagt dat? En wat kan jij daarin doen?

Dit webinar zal je denken prikkelen, en in actie zetten. Het kan wel, want het kan anders.

Spreker

  • An Kramer

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

An Kramer is zelfstandig veranderkundige, docent en organisatieactivist. In 2017 schreef ze het boek Olifantenpaadjes, over de kracht van de informele organisatie. Ze is als onderzoeker verbonden aan het lectoraat Change Management van de Haagse Hogeschool. Daarnaast is ze docent aan masteropleidingen bij de Haagse Hogeschool en SIOO.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.