Powered by Haagse Beek
Terug
Schuilt in jouw gemeente een scale-up voor anderen?

Spreker

  • Jaap Peters

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

donderdag 26 maart 2020  14:00 — 15:00

Schuilt in jouw gemeente een scale-up voor anderen?

Bedrijven die radicaal willen vernieuwen doen dit via een startup met jonge mensen. Zou dat ook bij een gemeente kunnen? Het pad ontstaat door erop te lopen.

De link naar het live webinar wordt een half uur van te voren geactiveerd!

Zet een groepje jonge ambtenaren bij elkaar en begin een startup die als voorbeeld zou kunnen gelden voor de rest, eigenlijk dus een scale-up. De verpleeghuissector startte twee jaar geleden het project Radicale Vernieuwing. Dat leverde opmerkelijke resultaten op. Het kan! Dus: anders organiseren, maar dan ook anders veranderen. Jaap Peters neemt jullie in dit webinar mee in hoe het anders kan. Schuilt in jouw gemeente een besmettelijke scale-up voor de collega’s?

De donaties voor Jaap Peters gaan naar het KNGF.

Over de spreker

Jaap Peters is organisatieadviseur, auteur van een aantal bestsellers (o.a. Intensieve Menshouderij), bedrijfskundige, maar is soms ook activist (‘we beginnen gewoon, het nieuwe praten is doen’). Als je het juiste wil doen, moet je soms over de grens gaan. Hij richtte o.a. samen met Harold Janssen DeLimes (de grens) op en startte in 2007 het kwartaalmagazine Slow Management.