Powered by Haagse Beek
Zelfsturing, een gevleugeld begrip

Sprekers

  • Ilse de Bruijn
  • Elyse Rentier
dinsdag 24 maart 2020  14:00 — 15:00

Zelfsturing, een gevleugeld begrip

Zelfsturing is een gevleugeld begrip dat veel aandacht krijgt. Maar werkt het wel? En hoe ziet het er in praktijk uit? En wat kan deze organisatievorm bijdragen in tijden van corona?

Dit webinar is live uitgezonden en helaas niet meer terug te kijken. Ga naar dit vergelijkbare webinar om terug te kijken.

Is jouw organisatie klaar voor zelfsturing? Met onze zelftest zie je in vijf minuten hoe het er bij jou voor staat. Én kun je de resultaten meteen vergelijken met andere organisaties.

Sprekers

  • Ilse de Bruijn
  • Elyse Rentier

Over de sprekers

Ilse de Bruijn

Ilse de Bruijn is organisatieadviseur bij Haagse Beek. Vanuit haar rol komt zij onderwerpen op het gebied van zelfsturende teams tegen in verschillende organisaties, zoals zorginstellingen en gemeenten. Ze is verantwoordelijk voor advisering en begeleiding van zowel medewerkers als directies en deelt hierover graag haar expertise.

Elyse Rentier

Elyse Rentier is bestuurskundige en organisatieadviseur bij Haagse Beek. Ze is als adviseur meermaals betrokken geweest bij de overgang naar zelfsturende teams in organisaties. Hoe stuur je die overgang aan? Tijdens dit webinar vertelt Elyse over haar ervaring.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.