Powered by Haagse Beek
Terug
Succesvolle online teams

Spreker

  • Menno Valkenburg

Hebt u genoten van het webinar? Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

dinsdag 31 maart 2020  13:00 — 14:00

Succesvolle online teams

Deelnemers aan een succesvolle online team kick-off hebben nieuwe inzichten en energie die opgewekt is door transparantie, vertrouwen in de richting van het project en in elkaar. In dit webinar kun je samen met Menno Valkenburg een succesvolle online team kick-off meeting ervaren.

De link naar het live webinar wordt een half uur van te voren geactiveerd!

De context van een online project team is anders dan een fysiek team waarin we elkaar in persoon ontmoeten. Wat is de impact van werken in een online team op de inhoud, het proces en hoe we met elkaar omgaan? In deze tijd waar we onze fysieke sociale contacten zoveel mogelijk moeten beperken is elkaar online ontmoeten en samenwerken cruciaal om voortgang te houden in je projecten. Met de praktische tips en tools uit dit webinar kun je direct uit de voeten.

Over de spreker

Menno Valkenburg is een gecertificeerd projectmanager (PMP, PSM I, AgilePM, GPM-b). Hij begeleidt als projectloods projectteams door lastige situaties om duurzame resultaten te behalen. Hij is medeauteur van het boek “Vijf frustraties van projectmanagers... en wat je ermee kunt doen!”. Menno werkt onder meer met de 1Focus aanpak samen met organisaties om grip op projectresultaten te krijgen. Hij adviseert opdrachtgevers, opdrachtnemers en projectteams over het creëren van een omgeving waarin projecten succesvol kunnen zijn.