Powered by Haagse Beek
'De menselijk maat' is niet iets voor watjes

Spreker

  • Jaap Peters

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

maandag 6 april 2020  14:00 — 15:00

'De menselijk maat' is niet iets voor watjes

In zijn 1ste Webinar heeft Jaap zich in zijn zoektocht naar 'de menselijke maat' zich afgevraagd of een radicale verandering zoals die zich in de verpleeghuissector - mede door het manifest van Hugo Borst - heeft voorgedaan ook in een Gemeentehuis zou kunnen plaatsvinden via een biotoop (in een scale up). In dit 2e Webinar zal hij kort terugkijken op het 1ste webinar en vervolgens inzoomen op de beoogde werkwijze van de biotoop.

Dit webinar kunt u onderaan de pagina terugkijken.

Een mooie link met het thema van de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar 2020 'Tussen Systeem en Maatwerk', over de afweging tussen maatwerk en het volgen van de regels.

Donderdag 9 april om 14:00 uur verzorgt Jaap Peters een volgende webinar. Hij gaat hierbij in op schaamte in het uitvoeren van het dagelijkse uitvoerende werk. Met deelnemers wordt ook het gesprek aangegaan: kunnen we die schaamte met elkaar delen?

De donaties voor Jaap Peters gaan naar het KNGF.

Spreker

  • Jaap Peters

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Jaap Peters is organisatieadviseur, auteur van een aantal bestsellers (o.a. Intensieve Menshouderij), bedrijfskundige, maar is soms ook activist (‘we beginnen gewoon, het nieuwe praten is doen’). Als je het juiste wil doen, moet je soms over de grens gaan. Hij richtte o.a. samen met Harold Janssen DeLimes (de grens) op en startte in 2007 het kwartaalmagazine Slow Management.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.