Powered by Haagse Beek
Energie in tijden van crisis, en daarna

Spreker

  • Eelke Wielinga

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

woensdag 8 april 2020  10:00 — 11:00

Energie in tijden van crisis, en daarna

De crisis voelt alsof iemand een heel grote RESET knop heeft ingedrukt. Wat de gevolgen zullen zijn weet nog niemand. Waar vinden we een hoopvol verhaal? Wat kunnen we nu doen om te bouwen als het stof van deze schokgolf is neergedaald? Kan het zijn dat er iets mis was met de gangbare verhalen waarmee onze netwerken, onze organisaties en onze samenleving werden aangestuurd, waardoor de wereld nu zo kwetsbaar is voor deze schok? Waar vinden we bouwstenen voor een nieuw verhaal?

Ik denk dat je het belangrijkste al weet. Intuïtief. Als je goed in je vel zit doe je vaak wat nodig is, ook als dat niet meteen past in een taakomschrijving of een spreadsheet. We weten meer dan we denken. Alleen had je de taal niet om te vertellen waarom het zo belangrijk is.

Het blijkt ook wel als je nu ziet wat een solidariteit en creativiteit er loskomt nu de nood aan de man is. Het beeld van de homo economicus mag definitief overboord. Laten we zoeken naar wat gezond is. Ook voor de netwerken waar we deel van zijn, de organisaties, de samenleving. Gezonde netwerken genereren energie. Hoe dat werkt, en wat je daar zelf aan kunt doen: daarover gaat het gesprek in dit webinar.

Spreker

  • Eelke Wielinga

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Eelke Wielinga schreef met Sjoerd Robijn het boek “Netwerken met energie” (Scriptum 2018). Het scoorde hoog bij de vakjury’s voor het managementboek van het jaar 2019 (Managementboek.nl: top 5, OOA: top 10). Zij werken samen in Netwerk&Co, een coöperatie van zes professionals, gespecialiseerd in de dynamiek van netwerken rond initiatieven.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.