Powered by Haagse Beek
Voorkom overbelasting bij thuiswerken

Spreker

  • Huub Brinkhof

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

maandag 6 april 2020  11:00 — 12:00

Voorkom overbelasting bij thuiswerken

Waar normaal gesproken de overgang van kantoorwerkplek naar thuiswerkplek met iets meer voorbereiding plaatsvindt, zijn nu veel medewerkers noodgedwongen zonder 'bandjes het diepe ingesprongen'. Wat mag de organisatie van medewerkers verwachten en wat mag de medewerker van de organisatie verwachten?

Natuurlijk zijn er al voldoende sites en webinars met tips en adviezen: zorg goed voor jezelf en doe aan verwachtingenmanagement! Ja, dank je, maar hoe dan?

In dit webinar:
- Helderheid wat je als leidinggevende van medewerkers kunt verwachten die thuis werken;
- Zonder te willen klagen over (wederzijds) gebrekkige inzet toch grenzen aangeven;
- Bespreken van ieders behoefte in tijden van een onverwachts snelle overgang;
- Verbinden op inhoud, afspraken en aandacht.

Spreker

  • Huub Brinkhof

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Huub is trainer, coach, mediator (Management consulting Erasmus+, NOBCO, MfN/ADR, SIOO Bedrijfskunde, SPH)
Hij richt zich op 'cultuur'-veranderingstrajecten en samenwerkingsverbanden, het verzorgen van trainingen, intervisie, creatief denken, mediation (bemiddeling) en coaching. Daarnaast verzorgt hij trajecten op het gebied van (doorontwikkeling) zelfsturende organisatie of zelforganiserende teams, loopbaanstimulering, competentiemanagement en bespreekbaar maken van lastige onderwerpen op de werkvloer (intervisie, teamcoaching).

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.