Powered by Haagse Beek
Hoe tonen lerende organisaties veerkracht?

Spreker

  • Menno Spaan

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

dinsdag 21 april 2020  11:00 — 12:00

Hoe tonen lerende organisaties veerkracht?

Vrijwel geen enkele organisatie ontkwam de afgelopen weken aan het treffen van bijzondere maatregelen. Welke ingrepen moest u doen bij de omschakeling naar de crisismodus? Het primair proces stilleggen of juist opschalen? Focussen of diversifiëren? Op afstand aansturen of de werkomgeving aanpassen? Hoe bijzonder die ingrepen ook waren, uw organisatie maakte daarbij gebruik van enkele basale mechanismen. Die zouden ook onder normale omstandigheden goed moeten functioneren, maar ze werden bij aanvang van de coronacrisis op een unieke manier beproefd. Juist nu de gang van zaken nog vers in uw hoofd zit, is het daarom goed om te reflecteren op het leiderschap in uw organisatie. Menno Spaan stelt een aantal vragen om te reflecteren op de veerkracht in uw organisatie.

Spreker

  • Menno Spaan

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Menno Spaan is oprichter en directeur van Haagse Beek organisatieadvies en initiatiefnemer van deze reeks seminars. Hij is auteur van het boek Van indammen naar laten stromen, concreet werken aan innovatie van publieke organisaties. Met zijn team begeleidt hij veranderingstrajecten binnen de overheid. Hij adviseert overheden over het inrichten van hun innovatieproces, begeleidt topmanagers, geeft gastcolleges, spreekt en schrijft over innovatie van publieke organisaties en helpt deze in praktijk vorm te geven.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.