Powered by Haagse Beek
Veerkracht in projectteams

Sprekers

  • Menno Valkenburg
  • Hans Veenman

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

vrijdag 24 april 2020  13:00 — 14:00

Veerkracht in projectteams

Om een project tot een goed einde te brengen moeten teams veerkracht tonen. Het ene team lijkt daar beter in dan het andere team. Hoe kan een goede teamontwikkeling helpen bij veerkrachtig handelen wanneer dat nodig is? Hans Veenman en Menno Valkenburg delen in dit webinar een aantal voorbeelden van project teams die veerkracht toonden door de diversiteit van het team. Zij bespreken daarbij het teamontwikkelingsmodel dat zij gebruiken bij het begeleiden van teams en dat zij beschreven in het boek "Vijf frustraties van projectmanagers ...en wat je ermee kunt doen!

Sprekers

  • Menno Valkenburg
  • Hans Veenman

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de sprekers

Menno Valkenburg is een gecertificeerd projectmanager (PMP, PSM I, AgilePM, GPM-b). Hij begeleidt als projectloods projectteams door lastige situaties om duurzame resultaten te behalen. Hij is medeauteur van het boek “Vijf frustraties van projectmanagers... en wat je ermee kunt doen!”. Menno werkt onder meer met de Focus aanpak samen met organisaties om grip op projectresultaten te krijgen. Hij adviseert opdrachtgevers, opdrachtnemers en projectteams over het creëren van een omgeving waarin projecten succesvol kunnen zijn.

Hans Veenman is zelfstandige en werkt als coach en begeleider van teams in ontwikkeling. Hij is medeauteur van het boek “Vijf frustraties van projectmanagers... en wat je ermee kunt doen!”

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.