Powered by Haagse Beek

Webinars

Webinars voor de frontwerkers en thuiszitters. Kennis, inspiratie, aandacht voor elkaar en reflectie in bijzondere tijden. Het grootste aanbod van webinars in Nederland vindt u hier.

Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven. We hopen dat u ervan zult genieten!

 • Meer betrokken en bevlogen medewerkers? Verbeter de organisatiecultuur

  Alex Straathof, Bram Steijn
  |
  WERKwebinars

  Het openbaar bestuur scoort op een aantal terreinen typisch bureaucratisch. En dat heeft gevolgen voor de werkbeleving. Betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers gedijen namelijk in een cultuur waarin openheid centraal staat. Niet in traditioneel bureaucratische, gesloten organisaties. Hoe kunnen organisaties de betrokkenheid en bevlogenheid positief beïnvloeden? Welke rol speelt de leidinggevende hierin? En hoe kun je de organisatiecultuur verbeteren? In dit webinar nemen lector Alex Straathof en hoogleraar Bram Steijn je mee in hun aanbevelingen en conclusies op basis van het WERKonderzoek.

  Klik hier om het webinar te openen
 • Van gedoogcultuur naar een meer prestatiegericht werkklimaat

  Robert Dur, Harry Garretsen
  |
  WERKwebinars

  Hoe gaat jouw organisatie om met ondermaatse presterende medewerkers? De meeste ambtenaren antwoorden: het wordt gedoogd. Maar weinig medewerkers bij de overheid ervaren het huidige beloningsbeleid als stimulerend. “Laten we samen ontdekken hoe we tot een meer prestatiegericht beloningsbeleid kunnen komen. Er is draagvlak. De tijd is er rijp voor”, stelt hoogleraar Robert Dur op basis van het WERKonderzoek. Harry Garretsen onderzocht de kwaliteit van managementpraktijken in het Nederlandse bedrijfsleven. Wat valt daarvan te leren? In dit webinar gaan beide economen in gesprek over de rol van leidinggevenden in beleid dat gericht is op prestaties en resultaat.

  Klik hier om het webinar te openen

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.