Powered by Haagse Beek

Webinars

Webinars voor de frontwerkers en thuiszitters. Kennis, inspiratie, aandacht voor elkaar en reflectie in bijzondere tijden. Het grootste aanbod van webinars in Nederland vindt u hier.

Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven. We hopen dat u ervan zult genieten!

Zelf een online bijeenkomst organiseren

Met gastsprekers, paneldiscussies en onze online tests die live door deelnemers worden ingevuld en waarvan de resultaten direct te zien zijn, zetten wij in twee of drie uur een online bijeenkomst neer voor de hele organisatie of voor grote groepen uit uw organisatie. Subgroepen werken doelen direct online uit. De resultaten zijn direct bruikbaar. Plezier, onderlinge verbinding en een moment van reflectie staan centraal in de bijeenkomsten. We zorgen voor veel variatie. Kijk hieronder voor de opties.

  1. Online training voor leidinggevenden
  2. Online bijeenkomsten voor de hele organisatie of grote groepen

Met gastsprekers, paneldiscussies en onze online tests die live door medewerkers worden ingevuld en waarvan de resultaten direct te zien zijn, zetten wij in twee of drie uur een bijeenkomst neer voor de hele organisatie of voor grote groepen uit de organisatie. Subgroepen werken doelen direct online uit. Plezier, onderlinge verbinding en een moment van reflectie staan centraal in de bijeenkomsten. We zorgen voor veel variatie. De uitkomsten worden vastgelegd. U kunt er na de bijeenkomst direct mee aan de slag.

Neem contact op voor meer informatie

Wanneer zet u deze bijeenkomsten in?

  • Ter ondersteuning van leidinggevenden die het zwaar hebben in coronatijd omdat online werken veel tijd en energie kost.
  • Als je in deze coronatijd een moment stil wil staan om met de organisatie vooruit te kijken.
  • Als je wens is dat er meer innovaties tot stand komen in jouw organisatie.
  • Als grensoverschrijdend, opgavegericht moet worden samengewerkt met diverse partners.
  • Als je wil werken aan de cultuur binnen je organisatie en daarover onderlinge afspraken wilt maken.
  • Als je een informeel moment van contact wilt organiseren dat zorgt voor onderlinge verbinding.

Voor meer informatie:

Menno Spaan

Organisatieadviseur en directeur van Haagse Beek

Direct na de coronacrisis hebben we webinars opgezet voor de frontwerkers en de thuiszitters en zijn wij online trainingen en bijeenkomsten gaan organiseren. Als moment van verbinding en reflectie. We hebben er inmiddels veel ervaring mee opgedaan. Graag deel ik onze ervaringen. Neem vrijblijvend contact met mij om erover door te spreken.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.