Powered by Haagse Beek
Afstand = Verbinding

Spreker

  • Harold Janssen

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

vrijdag 3 april 2020  11:00 — 12:00

Afstand = Verbinding

Als ik een workshop moest bedenken over hoe wij ons land weer gaan opbouwen na de crisis, zou ik beginnen met een oefening anderhalve meter afstand houden in de supermarkt. Dat vereist iets speciaals: verbinding.

Veranderen is schaken op verschillende borden tegelijk. Ongekend complex, je weet niet waar je moet beginnen en waar het eindigt. Maar als we elkaar daarbij goed in de gaten houden, zodat er samenhang ontstaat, komen we een heel end. Daarbij zijn we eerst en vooral zelf aan zet en moeten we ophouden onze beste talenten aan organisaties te verkopen. In dit wekelijkse webinar proberen we het overzicht te behouden, zodat iedereen kan bijdragen waar-ie goed in is.

Spreker

  • Harold Janssen

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Harold Janssen (1954) studeerde chemische technologie, journalistiek en psychologie, Leerzamer vond hij de vele duizenden gesprekken die hij had met mensen in hun werk. De eerste tien jaar van zijn loopbaan mocht hij zich bij Shell als redacteur vrijelijk door de diverse bestuurslagen en de gremia van vakmensen heen bewegen. Dat vestigde zijn overtuiging dat je verder komt met betere samenwerking dan met plannenmakerij. Hij was partner bij Overmars Organisatie Adviseurs en richtte met Jaap Peters en anderen in 2002 DeLimes op, dat organisaties op tal van manieren herontwikkelt.

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.