Powered by Haagse Beek
Hoe word je een Masterfaalkundige?

Spreker

  • Remko van der Drift

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

dinsdag 30 juni 2020  13:00 — 14:00

Hoe word je een Masterfaalkundige?

Ben jij een Master in falen? Een Masterfaalkundige mag fouten maken, een Masterfaalkundige kan ook fouten maken! Hij blijft ontspannen en leert van zijn fouten. Een Master omarmt bovendien de fouten van anderen. Beleef het in deze sprankelende, actieve, grappige en bovenal leerzame sessie. Met heldere theorie, faalfitness en concrete reflecties.

Ben jij een Masterfaalkundige? Of wil je stiekem toch altijd 100% bovengemiddeld presteren en daarvan gestresst raken? Dan ben je niet zo faalkundig als je denkt: jammer!

Faalkunde helpt je je volledige potentieel te benutten en meer ontkrampt in het leven te staan. In dit webinar leer je hoe jij en je collega’s een andere mindset aan kunnen nemen, gericht op minder stress en meer leren en ontwikkelen.

Spreker

  • Remko van der Drift

Hebt u genoten van het webinar? Veel van de sprekers zijn ZZP'er. Doneren mag, maar hoeft niet. 10% gaat naar de frontwerkers.

Over de spreker

Remko heeft als droom om Nederland Faalkundig te maken. Daarmee bedoelt hij dat iedereen mild en accepterend kan zijn voor zijn eigen fouten en dit ook kan zijn voor de fouten van anderen. Want zo kun je het allerbeste uit jezelf falen.

Om deze droom te verwezenlijken geef hij workshops, trainingen en lezingen. Ook is hij auteur van de boeken: ‘Fouten maken moet’ en ‘Fouten maken moed’. In september 2020 verschijnt zijn nieuwste boek: ‘Proberen lukt altijd’.

Remko wordt de laatste jaren regelmatig uitgenodigd als faalkundige, o.a. bij het actualiteitenprogramma Een Vandaag, Ruud de Wild op NPO Radio 2, Spijkers met Koppen op NPO Radio 2, diverse 3FM programma’s, NRC Next, Volkskrant, Trouw, Nederlands Dagblad, Spraakmakers op NPO Radio 1, Vrij Nederland, Libelle, Algemeen Dagblad en BNR Nieuwsradio.

Daarnaast organiseert hij in TivoliVredenburg een groot festival: Het Faal Festival. Met talks, wetenschap, theater, kunst en meer. Ook maakt hij faal-programma’s op festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open.

Instituut voor Faalkunde.png

Mogelijk gemaakt door Haagse Beek

Publieke organisaties mooier en beter maken

Wilt u worden geïnformeerd over aankomende sessies? Laat uw e-mailadres achter om ieder weekend het programma van de aankomende week te ontvangen.

Wij respecteren uw privacy.