Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Boke de Pater

Organisatieadviseur; innovatie, besturingsvraagstukken, begeleiding verandertrajecten

De afgelopen 20 jaar houd ik mij bezig met totstandkoming van uiteenlopende innovatieve toepassingen en werkwijzen. Startend in de chemie waar R&D in zijn meest pure vorm door mij werd vormgegeven, vervolgens in grote organisaties zoals in de financiële sector waar risicomanagement en modellen voor data-analyse centraal stonden en waar ik verantwoordelijk was voor het doorvoeren van omvangrijke verandertrajecten met uiteenlopende partijen (24.000 + medewerkers).

Innoveren is geen losstaand proces. Innovaties komen tot stand in nauwe samenspraak met de omgeving, waarbij het toevoegen van waarde centraal staat, vraagstukken integraal bekeken moeten worden en samenwerking tussen mensen uiteindelijk het verschil maakt. Dat vind ik een fascinerend samenspel.

Mijn werkzaamheden zijn inhoudelijk verdeeld over de thema's herstructurering van processen, het oplossen van samenwerkingsvraagstukken, monitoring, cultuuroptimalisatie, slimmer sturen, procesaanpassingen, naleving rechtmatigheid, digitale transformatie (informatie/big data en IT-systemen) en menselijke maat (mens versus machine).

Met enthousiaste en leuke collega's werken voor de publieke sector aan slimme, innovatieve en integrale oplossingen met een maatschappelijk belang. Dit is wat mij aantrekt tot Haagse Beek: het bureau en het werk sluiten aan op mijn persoonlijke zingeving.

Blogs van Boke de Pater

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.