Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Conny van der Hijden

Bedrijfsvoering & communicatie

Met veel plezier werk ik aan de bedrijfsvoering en communicatie van Haagse Beek vanuit ons prachtige kantoor aan het Plein.

Voor het inplannen van afspraken, het organiseren van trainingen op locatie en voor verzoeken van de pers ben ik de contactpersoon.

Haagse Beek biedt voor mij een fijne groep collega's. Er wordt hard gewerkt, we hebben veel plezier en we zijn er voor elkaar als dat nodig is.

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht