Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

David Breugem

Organisatieadviseur; begeleiden verandertrajecten, samenwerkingsvraagstukken, leiderschap, analyse vraagstukken op het gebied van formatie en financiën.

Vanuit mijn achtergrond als registeraccountant en als HR-strateeg bij onder meer Deloitte, geef ik inzicht in effecten van financieel beleid en adviseer ik over strategische personeelsplanning. Ik houd ervan om complexe financiële en formatieve vraagstukken op te lossen, onderliggende verbanden te achterhalen en de opdrachtgever te helpen om grip te krijgen.

In de publieke sector is financiering een belangrijk criterium. Een compleet en genuanceerd inzicht in de financiële positie is daarvoor van belang. Maar hoe belangrijk ook, het is de samenwerking tussen mensen die de kwaliteit van prestaties bepaalt. Daarom heb ik mij de afgelopen vijftien jaar toegelegd op de combinatie van financiële en personele vraagstukken.

Bij Haagse Beek vind ik een unieke context, met collega's die net als ik gedreven zijn om publieke organisaties mooier en beter te maken. Niet vanwege de winst, maar om publieke taken slimmer te organiseren.

Blogs van David Breugem

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht