Adviseurs

Dit zijn wij. Wij vullen elkaar aan, leren van elkaar en delen onze ervaringen. Wij zijn op zoek naar verbetering en werken nauw samen met adviseurs uit het veld die onze expertise waar nodig aanvullen. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

David Breugem

Vanuit mijn achtergrond als registeraccountant en als HR-strateeg bij onder meer Deloitte, geef ik inzicht in effecten van financieel beleid en adviseer ik over strategische personeelsplanning. Ik houd ervan om complexe financiële en formatieve vraagstukken op te lossen, onderliggende verbanden te achterhalen en de opdrachtgever te helpen om grip te krijgen.

In de publieke sector is financiering een belangrijk criterium. Een compleet en genuanceerd inzicht in de financiële positie is daarvoor van belang. Maar hoe belangrijk ook, het is de samenwerking tussen mensen die de kwaliteit van prestaties bepaalt. Daarom heb ik mij de afgelopen vijftien jaar toegelegd op de combinatie van financiële en personele vraagstukken.

Bij Haagse Beek vind ik een unieke context, met collega's die net als ik gedreven zijn om publieke organisaties mooier en beter te maken. Niet vanwege de winst, maar om publieke taken slimmer te organiseren.

Blogs van David Breugem

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht