Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

David Breugem

Organisatieadviseur; begeleiden verandertrajecten, samenwerkingsvraagstukken, organisatieinrichting, financiën, personeelsplanning en leiderschapsvraagstukken

Ik help opdrachtgevers om grip te krijgen op prestaties als het de organisatie niet goed lukt om de ambities te realiseren. Vaak blijkt de samenwerking tussen medewerkers en hun kijk op het werk niet meer aan te sluiten bij de nieuwe strategie. Mijn rol is het adviseren over de inrichting van het leiderschap, managementinstrumenten en strategische personeelsplanning.

Ik houd ervan om complexe vraagstukken op te lossen en om onderliggende verbanden te achterhalen tussen financiering, organisatiestructuur en -cultuur. Daarom heb ik mij vanuit mijn achtergrond als registeraccountant de afgelopen vijftien jaar toegelegd op organisatievraagstukken. Eerst als HR-strateeg bij onder meer Deloitte en sindsdien als organisatieadviseur.

Bij Haagse Beek vind ik een unieke context, met collega's die net als ik gedreven zijn om publieke organisaties mooier en beter te maken. Niet vanwege de winst, maar om publieke taken slimmer te organiseren.

Blogs van David Breugem

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.