Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Elyse Rentier

Organisatieadviseur; bestuurskundige

Bij Haagse Beek krijg ik de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan thema’s die er echt toe doen. Daarbij spreken onze visie en aanpak mij aan: samen met bestuurders en medewerkers in organisaties werken aan duurzame verandering, zonder de vaak complexe realiteit uit het oog te verliezen.

Ik houd mij bezig met organisatie- en formatievraagstukken, draag bij aan verschillende vormen van onderzoek naar de inrichting van organisaties en help bij het invoeren van nieuwe concepten in organisaties zoals zelfsturing.

Blogs van Elyse Rentier

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht