Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Gé Jenniskens

Organisatieadviseur; HRM-vraagstukken en begeleiding verandertrajecten

Mijn ervaring als adviseur heb ik het eerste decennium van mijn loopbaan opgedaan als HRM-adviseur. Eerst bij de Luchtmacht en later bij de provincie Flevoland. Sinds 2005 heb ik gewerkt voor diverse ministeries en uitvoeringsorganisaties en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier. Ik houd me bezig met organisatieveranderings-, vernieuwings- en mobilteitsvraagstukken, de laatste jaren met name in O&F-trajecten. Door de rijkdom aan contacten en opdrachtgevers binnen de overheid, is dit bureau voor mij een verfrissende plek om te werken.

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.