Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Huub Brinkhof

Trainer, coach, mediator (Management consulting Erasmus+, NOBCO, MfN/ADR, SIOO Bedrijfskunde, SPH)

Na enkele jaren in de jeugdzorg en tien jaar voor de Raad voor de Kinderbescherming heb ik mij ruim tien jaar geleden bij Haagse Beek aangesloten. Ik heb daar geen moment over getwijfeld en evenmin spijt van! Ik richt mij op 'cultuur'-veranderingstrajecten en samenwerkingsverbanden, het verzorgen van trainingen, intervisie, creatief denken, mediation (bemiddeling) en coaching. Daarnaast verzorg ik trajecten op het gebied van (doorontwikkeling) zelfsturende organisatie of zelforganiserende teams, loopbaanstimulering, competentiemanagement en bespreekbaar maken van lastige onderwerpen op de werkvloer (intervisie, teamcoaching). Bij Haagse Beek organisatieadvies zet ik mijn expertise in op verschillende plekken, van uitvoeringsniveau tot topambtenaar, van Rijk tot gemeentelijke overheid en uitvoeringsorganisaties. En overal waar ik kom, heb ik te maken met professionals, mensen die om verschillende redenen betrokken zijn en een verhaal te vertellen hebben. Als ik daar naar luister vind ik de kern van wat er speelt, het goede gesprek bevordert de weg naar oplossingen. Hier komen onderstroom en bovenstroom samen. Door kritische vragen te stellen maak ik het de klant niet altijd makkelijk, maar vinden we wel de oplossingen die nodig zijn om echt verder te komen. Daarom doe ik dit werk met plezier.

Blogs van Huub Brinkhof

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.