Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Hyle Logtenberg

Organisatieadviseur, coach, advisering tbv innovatie

Tijdens het laatste deel van mijn loopbaan bij het Nederlands Forensisch Instituut heb ik veel ervaring opgedaan in de medezeggenschap, onder andere op departementaal niveau. Een rol als onafhankelijk denker past mij goed. Ik probeer een probleem op verschillende manieren te bekijken. Het is mooi als daar nieuwe dingen uit ontstaan. Wat mij aantrekt in ons bureau is de balans die we daarin vinden. Enerzijds tijd en ruimte om echt met vernieuwing bezig te zijn, anderzijds het oog op praktische toepasbaarheid

Blogs van Hyle Logtenberg

Nieuwsbrief

Niets missen op het gebied van publieke vernieuwing? Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over een thema. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort en zonder PR-praat. Wij respecteren uw privacy.