Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Ilse de Bruijn

De mens als uitgangspunt bij het inrichten en verbeteren van organisaties. Dat is waar ik in geloof.

Bij alle typen veranderingen binnen organisaties, zowel gericht op structuren als processen, geldt dat deze alleen kunnen slagen als er oog is voor wie het uiteindelijk betreft.
Vanuit die gedachte werk ik als organisatieadviseur, procesbegeleider, trainer en coach. Afhankelijk van wat nodig is zet ik mij in voor de analyse van organisatievraagstukken, ondersteuning bij zelforganisatie, medezeggenschap, bemiddeling, team- en individuele coaching.

Hierbij stel ik duidelijke, ambitieuze doelstellingen waar medewerkers écht mee geholpen zijn. Vanuit openheid, eerlijkheid en bovenal betrokkenheid ga ik met management en medewerkers aan de slag. Ik voel mij daarin gesterkt door de aandacht van Haagse Beek voor hoogwaardige kwaliteit in zowel doelstellingen als aanpak.

Terug naar de Meting innovatiekracht
>Terug naar de Meting innovatiekracht