Adviseurs

Dit zijn wij. U kunt ons benaderen vanuit een knellend probleem, een ambitie, of een ongedefinieerd gevoel van urgentie. In onze analyse en aanpak benutten wij de brede verscheidenheid van ons team en kijken we over domeinen heen. Duurzame verandering is voor ons het uitgangspunt. Wij zijn resultaatgericht en gaan tot het maximale om zaken in praktijk werkend te krijgen, samen met circa 60 associates die aan ons zijn verbonden. Klik op ons voor meer informatie.

Terug

Ilse de Bruijn

Organisatieadviseur; leiderschapsontwikkeling

De mens als uitgangspunt bij het inrichten en verbeteren van organisaties. Dat is waar ik in geloof.

Mijn focus ligt op de ontwikkeling van bestuurders, zoals directies, managementteams en colleges van Burgemeester en Wethouders. Een grondige analyse van wie jijzelf bent en wie de ander is, vormt voor mij de basis voor de analyse van vraagstukken op het gebied van leiderschap, cultuur en samenwerking.

Ik werk als organisatieadviseur, procesbegeleider, trainer en coach. Afhankelijk van wat nodig is, zet ik mij in voor vraagstukken op het gebied van leiderschap, de analyse van organisatievraagstukken, medezeggenschap, team- en individuele coaching. Hierbij werk ik als gecertificeerd trainer onder meer met Management Drives: een methode om zowel de effectiviteit van individuen als groepen te vergroten.

In mijn werk stel ik duidelijke, ambitieuze doelstellingen waar medewerkers écht mee geholpen zijn. Vanuit openheid, eerlijkheid en bovenal betrokkenheid ga ik de samenwerking aan. Ik voel mij daarin gesterkt door de sfeer binnen Haagse Beek waarin we met enthousiasme, plezier en gedrevenheid samenwerken om goede resultaten te bereiken.

Blogs van Ilse de Bruijn

Nieuwsbrief

Iedere week stellen wij met veel aandacht een nieuwsbrief samen over één van onze thema's. Vink aan waarover u de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Onze nieuwsitems zijn kort, zonder PR-praat en met relevante informatie op het vakgebied. Wij respecteren uw privacy.